Home > Revalidatie

> Pijnrevalidatie

Pijnrevalidatie

Pijnrevalidatie

Pijnrevalidatie van Roessingh, Centrum voor Revalidatie is een vooraanstaand organisatieonderdeel van het revalidatiecentrum. Ons revalidatiecentrum is door het ministerie van VWS aangewezen als ontwikkelcentrum voor pijnrevalidatie en revalidatietechnologie.

"Ik heb het moeten leren accepteren. Af en toe zeggen: Stop en niet verder. Daarmee kreeg ik weer een stukje van mijzelf terug dat ik kwijtgeraakt was in het gevecht tegen de pijn."
Vrouw met whiplash (25 jaar)

Pijnrevalidatie van Roessingh richt zich niet alleen op mensen met chronische pijn, maar ook op mensen met chronische klachten na kankerbehandelingen en mensen met chronische vermoeidheid. In de behandelingen maken wij gebruik van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), een gedragstherapie die goede resultaten laat zien. Klik hier voor de brochure Pijnrevalidatie en hier voor meer informatie over ACT.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Wanneer u bent aangemeld voor pijnrevalidatie is de eerste noodzakelijke stap het bezoeken van één van onze voorlichtingsbijeenkomsten. U kunt zich inschrijven via deze link.
 

 "Roessingh heeft mij mijn leven terug gegeven."
Cliënt Roessingh pijnkliniek