Home

> Feedback

Feedback

Onderzoek clië nttevredenheid

Roessingh voert continu tevredenheidsonderzoeken uit onder haar cliënten. Al onze cliënten worden binnen tien werkdagen na ontslag, of bij langdurige behandeling één keer per jaar, gevraagd naar hun tevredenheid. Cliënten worden hiervoor uitgenodigd.

Panel van oud-cliënten: doet u ook mee?

Bent u cliënt geweest bij Roessingh en wilt u graag uw mening laten horen? Geef u dan nu op voor het panel van oud-cliënten.

De mening van cliënten is voor ons een belangrijke graadmeter van kwaliteit. Daarom hebben wij een panel opgericht dat bestaat uit oud-cliënten die graag meewerken aan enquêtes van Roessingh. De resultaten worden gebruikt om inzicht te krijgen in de mening van onze oud-cliënten. Voorbeelden van onderwerpen die in de enquêtes aan bod zijn gekomen, zijn mantelzorg, informatievoorziening en het kiezen van een zorgaanbieder.

Bent u cliënt geweest bij Roessingh en wilt u aan het panel meewerken? Door een e-mail te sturen naar marketing@roessingh.nl, met uw naam en e-mailadres en als onderwerp ‘panel oud-cliënten’, kunt u zich opgeven voor het panel.

Deel uw mening over Roessingh

Op diverse websites kunt u uw ervaring met verschillende zorgaanbieders delen. Op deze manier kunnen andere mensen beter hun keuze voor een zorgaanbieder maken. Graag nodigen we u uit om uw mening over Roessingh te delen, via de onderstaande websites.

Independer

Zorgkaart Nederland


KiesBeter