Opleiden

Opgeleid worden binnen Roessingh betekent werken voor de ander vanuit jezelf! Je wilt excelleren vanuit jouw deskundigheid en betrokkenheid en ontdekt nieuwe mogelijkheden. Dus deel je kennis en lever met jouw inzichten een bijdrage in het waarmaken van onze ambities. Roessingh is vernieuwend en heeft scholing hoog in het vaandel staan. Wij bieden opleidingsplekken voor artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en gz-psychologen en er zijn vele bij- en nascholingsmogelijkheden. Ook kun je vanuit diverse behandelfuncties een bijdrage leveren aan onderzoek in samenwerking met RRD.

Revalidatiecentrum Roessingh

In Revalidatiecentrum Roessingh bieden wij niet alleen stage- en afstudeermogelijkheden voor verpleegkundige en behandelfuncties, maar ook voor administratieve en ondersteunende functies, bijvoorbeeld bij de afdelingen P&O, Financiën en Facilitair Bedrijf. Ook voor derdejaarsstudenten SPH zijn er stagemogelijkheden.

Voor de verpleegkundige functies en behandelfuncties verlopen de contacten voor een stageplek via de opleidingsinstituten.

Roessingh Revalidatie Techniek

Bij Roessingh Revalidatie Techniek kun je het BOL-traject voor orthopedie volgen en zijn er ook voor verschillende functies stage en afstudeermogelijkheden. Meer informatie? Ga dan naar www.rrt.nl.

Roessingh Research and Development

Roessingh Research and Development biedt vooral studenten van de universiteit interessante afstudeerprojecten aan. Meer informatie? Ga dan naar www.rrd.nl.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplaats bij Roessingh? Neem dan contact met ons op. Of mail direct een brief met motivatie naar stage@roessingh.nl. Meer informatie over werken bij Roessingh vind je hier.