Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Mag ik een patiënt bezoeken?

Heeft u klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Stelt u dan uw bezoek uit tot u klachtenvrij bent.

Kliniek volwassenen
Wilt u een bezoek brengen aan iemand die op een verpleegafdeling van Roessingh verblijft? Stem dit van tevoren af met de persoon die u wilt bezoeken. Onze patiënten behoren tot een kwetsbare groep. Daarom is het aantal bezoekers per patiënt teruggebracht naar één keer één persoon per dag. Er mag één kind jonger dan 13 jaar meekomen met de bezoeker. Het is niet toegestaan om meerdere personen op één dag te ontvangen.

Kinderkliniek en Pijnkliniek Jongeren
Ouders/verzorgers van kinderen of jongeren die zijn opgenomen op onze Kinderkliniek of Pijnkliniek Jongeren mogen tegelijk en meerdere keren per dag op bezoek komen. Daarnaast mag er één keer per dag één andere bezoeker op bezoek komen voor maximaal 1,5 uur. Het is daarbij niet toegestaan om met meer dan 2 bezoekers tegelijkertijd aanwezig te zijn.

Bezoekers mogen alleen in het revalidatiecentrum ontvangen worden. Het is niet toegestaan om bezoek buiten, bijvoorbeeld op het terras of in het park te ontvangen. Bezoekers melden zich eerst bij de receptie, registreren zich hier en ontvangen een mondneusmasker dat ze tijdens hun gehele verblijf binnen Roessingh dragen.

Avondklok

Vanaf zaterdag 23 januari tot en met tenminste 9 februari tussen 21.00 uur ‘s avonds en 4.30 uur ’s ochtends geldt er in Nederland een avondklok. Dat betekent dat er gedurende deze tijd niemand zonder geldige reden buiten mag zijn.

We adviseren bezoek om op tijd te vertrekken bij Roessingh, zodat zij thuis zijn voor het ingaan van de avondklok.