Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Mag ik een patiënt bezoeken?

Heeft u klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Stelt u dan uw bezoek uit tot u klachtenvrij bent.

Kliniek volwassenen
Wilt u een bezoek brengen aan iemand die op een verpleegafdeling van Roessingh verblijft? Stem dit van tevoren af met de persoon die u wilt bezoeken. Onze patiënten behoren tot een kwetsbare groep. Daarom is het aantal bezoekers per patiënt teruggebracht naar één keer één persoon per dag. Er mag één kind jonger dan 13 jaar meekomen met de bezoeker. Het is niet toegestaan om meerdere personen op één dag te ontvangen.

Kliniek kinderen
Kinderen die opgenomen zijn in onze kinderkliniek mogen maximaal twee bezoekers tegelijk ontvangen. Beide ouders/verzorgers mogen samen en meerdere keren per dag op bezoek mogen komen. Naast de ouders/verzorgers mag er één ander familielid één keer per dag (maximaal 1,5 uur) op bezoek komen.

Bezoekers mogen alleen in het revalidatiecentrum ontvangen worden. Het is niet toegestaan om bezoek buiten, bijvoorbeeld op het terras of in het park te ontvangen. Bezoekers melden zich eerst bij de receptie, registreren zich hier en ontvangen een mondneusmasker dat ze tijdens hun gehele verblijf binnen Roessingh dragen.