Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Mag ik een patiënt bezoeken?

Heeft u klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Stelt u dan uw bezoek uit tot u klachtenvrij bent.

Kliniek volwassenen
Wilt u een bezoek brengen aan iemand die op een verpleegafdeling van Roessingh verblijft? Stem dit van tevoren af met de persoon die u wilt bezoeken. Onze patiënten behoren tot een kwetsbare groep. Daarom mogen onze patiënten meerdere keren per dag maximaal twee bezoekers tegelijk ontvangen. Kinderen tellen ongeacht hun leeftijd mee.

Kinderkliniek en Pijnkliniek Jongeren
Ouders/verzorgers van kinderen of jongeren die zijn opgenomen op onze Kinderkliniek of Pijnkliniek Jongeren mogen tegelijk en meerdere keren per dag op bezoek komen. Daarnaast mag er één keer per dag één andere bezoeker op bezoek komen voor maximaal 1,5 uur. Het is daarbij niet toegestaan om met meer dan 2 bezoekers tegelijkertijd aanwezig te zijn.

Bezoekers mogen alleen in het revalidatiecentrum ontvangen worden. Het is niet toegestaan om bezoek buiten, bijvoorbeeld op het terras of in het park te ontvangen. Bezoekers melden zich eerst bij de receptie, registreren zich hier en ontvangen een mondneusmasker dat ze tijdens hun gehele verblijf binnen Roessingh dragen.