Open Dag Roessingh 2 juni 2018

Geplaatst op 14-03-2018

Stelt u zich voor…

Plotseling staat uw leven stil. De anders zo volle agenda bestaat uit blanco pagina’s en de regie over uw leven bent u kwijt. Een ongelukkige val van de trap, een beroerte of spierziekte verandert alles. In het begin was er veel medeleven en begrip van vrienden en kennissen, maar nu staat ook uw sociale leven stil. Het leren omgaan met dit nieuwe leven is nu de dagelijkse praktijk. Revalideren is de strijd aangaan met jezelf, het is topsport!

Voor onze patiënten is dit de dagelijkse praktijk. Door hard werken en vooral door niet op te geven, bereiken zij bewonderenswaardige resultaten.

Roessingh is door al deze patiënten al 70 jaar een Huis vol Verhalen.

Wij willen u op de Open Dag 2018 meenemen naar onze wereld en laten zien wat revalidatie bij Roessingh inhoudt. U kunt dit zelf beleven met allerlei interactieve demonstraties, van bijvoorbeeld virtual reality en robots, nieuwe technologische ontwikkelingen en diverse therapieonderdelen.

Ook voor de kinderen is er op deze dag genoeg te beleven: er is een poppen/beren dokter, in het park kan er worden gereden op pony's en er is een springkussen. Bij elke activiteit is er een stempel te verdienen en met een volle stempelkaart krijgen de kinderen een leuke verrassing!

We dagen u uit om al deze interactieve onderdelen te proberen!

Dat kan op: Zaterdag 2 juni 2018 van 10.00 tot 15.00 uur In en rond Roessingh aan de Roessinghsbleekweg 33 en in het Van Heek park (tegenover het revalidatiecentrum).

Banner