Doneren aan Roessingh

U kunt op verschillende manieren uw steun geven aan Roessingh: Stichting Hulpfonds Het Roessingh biedt financiële ondersteuning aan Revalidatiecentrum Roessingh en het Onderwijscentrum Roessingh. Steun Roessingh is specifiek gericht op Revalidatiecentrum Roessingh.

Stichting Hulpfonds Het Roessingh

Stichting Hulpfonds Het Roessingh biedt financiële ondersteuning aan Revalidatiecentrum Roessingh en het Onderwijscentrum Roessingh (Stichting Attendiz) en financiële ondersteuning aan activiteiten die georganiseerd worden door en ten behoeve van (oud-)patiënten en (oud-) van de stichtingen. Klik hier voor meer informatie over Hulpfonds Het Roessingh.

Steun Roessingh

Steun Roessingh is specifiek gericht op Revalidatiecentrum Roessingh. U kunt kiezen uit de volgende onderwerpen om aan te doneren:

  • Een algemene donatie aan Roessingh
  • Onze kinderen
  • De volwassen patiënt

Door behandelaren worden projectvoorstellen gedaan ten behoeve van de verbetering van de kwaliteit van het leven van onze patiënten.

Niet-financiële steun

Naast financiële steun kunnen bedrijven Roessingh, Centrum voor Revalidatie ook steunen in natura. Een voorbeeld uit het verleden is een schildersbedrijf dat met haar leerlingen bij Roessingh schilderwerk heeft verricht.

Voor meer informatie kunt u de website van Steun Roessingh bezoeken.

Meer informatie over Hulpfonds Het Roessingh