Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Coronavirus-update 24 maart 2020

Geplaatst op 24 mrt. 2020

De landelijke ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus hebben ook effect op Roessingh, Centrum voor Revalidatie. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het is belangrijk om ons hierop voor te bereiden. Daarom hebben we de onderstaande maatregelen getroffen. Heeft u vragen? Kijk dan ook op onze veelgestelde vragen pagina.

Bezoekregels verder aangescherpt

Wij vragen u als bezoeker om zich bij binnenkomst bij de receptie te melden en te registreren. Patiënten mogen per dag één keer één bezoeker ontvangen. Het is niet toegestaan om verschillende personen op één dag te ontvangen. Wij verzoeken u dringend om deze maatregel na te leven.

Coronavirus-update 17 maart 2020

Poliklinische behandelingen en klinische pijnrevalidatie stoppen
Om fysieke en persoonlijke contacten zoveel mogelijk te verminderen stoppen we met alle poliklinische afspraken. Ook stoppen we met klinische pijnrevalidatie voor volwassenen en jongeren. Alleen afspraken met een acute medische noodzaak gaan door. De afweging hiervoor wordt gemaakt door de behandelend arts. Patiënten krijgen hierover persoonlijk bericht van ons.

Bezoekregels
De bezoekregels zijn inmiddels verder aangescherpt, zie hierboven. Onze patiënten behoren tot een kwetsbare groep. Daarom brengen we het aantal bezoekers per patiënt verder terug naar 1 persoon per dag. Deze bezoeker mag meerdere keren per dag langskomen. Het is niet toegestaan om verschillende personen op één dag te ontvangen. We vragen iedereen om hier gehoor aan te geven.

Heeft u als bezoeker klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan verzoeken wij u uw bezoek uit te stellen tot u genezen bent.

Restaurant gesloten
Het restaurant van Roessingh is gesloten. Mee-eten met patiënten is niet mogelijk.

Meeloopdagen voor familie en naasten
Meeloopdagen voor familie en/of naasten gaan tot nader order niet door.

Sportactiviteiten Roessingh Bewegen & Sport
Alle sportactiviteiten van Roessingh Bewegen & Sport zijn afgelast. Zodra er meer duidelijkheid is, ontvangen sporters van ons bericht via de mail. In verband met drukte, verzoeken wij u om niet te bellen, maar onze berichtgeving af te wachten.
Let op: deze informatie kan, in verband met de snelle landelijke ontwikkelingen, op elk moment worden aangepast. Houd voor de meest recente versie onze website in de gaten.

Voor vragen over het coronavirus kunt u terecht op de vraag en antwoord-pagina van het RIVM.