Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Derde prijs voor posterpresentatie bij EFAD symposium

Geplaatst op 17 nov. 2017

Diëtiste Dea Schröder heeft vorige week samen met Coby Wijnen van Spierziekten Nederland bij het EFAD (European Federation of the Associations of Dietitians) symposium in Rotterdam de derde prijs gewonnen in de categorie universiteit, hogeschool en zorg, met hun posterpresentatie ‘Diagnosing the nutritional status in Cerebral Palsy’.

Posterpresentatie

De poster schetst een beeld van de punten die van belang zijn voor het vaststellen van de voedingsstatus bij kinderen met CP. Het is een beknopte weergave van de informatie die door de diëtisten is ontwikkeld voor de landelijke Dieetbehandelingsrichtlijn CP die binnenkort verschijnt.

Posters die voor het EFAD- en het ESPEN congres ingediend werden, konden meedingen naar de NVD Nutricia posterprijs. Er zijn totaal 45 posters ingediend. De winnaars werden bij de ALV voor diëtisten en het Symposium Nutritional Assessment op dinsdag 7 november 2017 bekend gemaakt. De prijs vertegenwoordigt een bedrag van 750 euro.