Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Het verhaal van Diny Lentelink

Geplaatst op 25 sep. 2017

Hoe ziet het leven eruit na een herseninfarct? Patiënten vertellen hun persoonlijke verhaal.

Het verhaal van Diny Lentelink

"In het voorjaar heb ik twee keer een herseninfarct gehad. Vanuit het ziekenhuis kon ik naar huis en ben ik begonnen met een poliklinisch revalidatietraject. Ik kom hier nu twee keer in de week bij de ergotherapie, conditietraining, maatschappelijk werk, fysiotherapie en de activiteitentherapie.

De multidisciplinaire vorm van de revalidatietherapie ervaar ik ook als heel fijn, iedereen weet over wie en wat je het hebt.

Voor de tijd tenniste ik veel, dit gaat helaas niet meer. Alles gaat nu langzamer, maar ik hoop het maximale aan beweging, conditie en kracht terug te krijgen. Ook een andere hobby van me, bridgen, lukt niet meer, het geeft te veel prikkels. Ik wil het wel weer proberen op te pakken. Bij de activiteitentherapie ben ik begonnen met schilderen, dit had ik nog nooit eerder gedaan, ik vind het erg leuk om te doen.

Er is zoveel gebeurd, ook mentaal. De revalidatie bij Roessingh geeft me houvast en dat heb ik echt nodig. Het bevalt me hier prima.”