Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

E-Healthweek 2019

Geplaatst op 17 dec. 2018

E-Health informatiemarkt

E-Health wordt steeds belangrijker in de zorg. Slimme technologie ondersteunt zorgprofessionals én mensen die zorg nodig hebben. We nodigen u graag uit om dit zelf te ervaren tijdens de E-Healthweek 2019. Kom op 24 januari naar de informatiemarkt en maak kennis met zorgtechnologie die in en rond Enschede wordt ontwikkeld en toegepast.

Datum: Donderdag 24 januari 2019
Tijd: Van 11.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: Roessingh, Centrum voor Revalidatie, Roessinghsbleekweg 33, Enschede
Voor wie: Zorgprofessionals, patiënten, senioren, studenten, onderzoekers

Wat is er te zien en te doen?

Maak een dansje met Robotrollator LEA. Zet een VR bril op en ervaar zelf wat Virtual Reality kan doen voor pijnpatiënten. Probeer in het NovaLab de nieuwste oefenapparatuur voor revalidatie uit. Maak kennis met de Gable CORE, de nieuwste robot innovatie voor het trainen van lopen en balans bij revalidatie. Bekijk nieuwe zorgtechnologie en slimme hulpmiddelen voor thuis, gedemonstreerd door de Twentse Zorg Academie en haar partners. Ontdek samen met GameLab Oost de kracht van serious games in zorg en welzijn. Probeer zelf de automatische medicijndispenser, de Braintrainer Plus en snoezelkat JustoCat en nog veel meer!

Het bezoeken van de infomarkt is gratis. Graag tot ziens op 24 januari!