Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

E-Healthweek 2020

Geplaatst op 18 dec. 2019

Kom naar de informatiemarkt

E-Health wordt steeds belangrijker in de zorg. Slimme technologie ondersteunt zorgprofessionals én mensen die zorg nodig hebben. We nodigen u graag uit om dit zelf te ervaren tijdens de E-Healthweek 2020. Kom op 28 januari naar de informatiemarkt en maak kennis met zorgtechnologie die in de regio wordt ontwikkeld en toegepast.

Datum: Dinsdag 28 januari 2020
Tijd:
Van 11.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Roessingh, Centrum voor Revalidatie, Roessinghsbleekweg 33, Enschede

Voor wie: Zorgprofessionals, patiënten, senioren, studenten, onderzoekers

Wat is er te zien en te doen?

Ontdek en ervaar zelf wat e-health voor zorgprofessionals en zorgconsumenten kan doen. Maak kennis met nieuwe technologie voor onder andere revalidatie, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en langer zelfstandig wonen.

Speel zelf de nieuwste games en ervaar in 2D, 3D of 6D hoe virtual reality kan bijdragen aan een goede mentale en fysieke gezondheid. Probeer in het NovaLab de nieuwste oefenapparatuur voor revalidatie uit, ontwikkeld door onder andere Roessingh Research and Development. Bekijk nieuwe zorgtechnologie en slimme hulpmiddelen voor thuis, gedemonstreerd door de Technologie & Zorg Academie en haar partners uit de regio. Ontdek ook hoe gezichtsherkenning de veiligheid en privacy van mensen met dementie beschermt. Probeer nieuwe gameconcepten uit en denk mee met GameLab Oost over nieuwe toepassingen voor verschillende doelgroepen in de zorg en welzijn.