Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Actueel

De ervaring van Ernst Jan

Geplaatst op 12 mrt. 2014

Wat ik graag wilde bereiken met arm-handchirurgie was makkelijker iets op kunnen pakken wat eerst zo rommelen was om het te pakken te krijgen.

Nu is die hand mijn gouden handje en de arm heel stabiel.

Ernst Jan, patiënt

Nu is die hand mijn gouden handje en de arm heel stabiel. Ik wilde dingen als bestek makkelijk kunnen vastpakken en vasthouden. Ik ging voor de knijpkracht. Nu kan ik met mijn geopereerde arm en hand een bord, een schaaltje of een glas hoog uit de kast of laag uit een la pakken. Ik kan de zonweringknop bedienen waar ik vroeger een hulpmiddel voor nodig had. Ik kan ook met mijn duim de afstandsbediening hanteren. Daarnaast kan ik me nat scheren, snel een telefoontje plegen en met gewoon bestek eten en vlees snijden. Tijdens het biljarten is het ook een voordeel en biljarten doe ik graag! Verder kan ik gemakkelijk de was uit de machine en droger halen. Tijdens het handbiken kan ik de duim gebruiken om de knop bij een stoplicht in te drukken.

Uw ervaring delen?

Heeft u ook een ervaring met Roessingh die u graag wilt delen?

Ervaring insturen