Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Even voorstellen: Mieke Gondrie vertrouwenspersoon voor alle patiënten van Roessingh

Geplaatst op 4 mrt. 2024

Mieke Gondrie is gestart als extern vertrouwenspersoon voor alle patiënten van Roessingh. Hieronder stelt Mieke zich kort voor en geeft aan op welke manier ze als vertrouwenspersoon bereikbaar is

“U bepaalt altijd zelf wat u met de gebeurtenis wilt doen”

"Al jaren werk ik als vertrouwenspersoon voor diverse organisaties. Vanuit de zorg, het onderwijs en mediation kwam ik tot de conclusie hoe belangrijk het is om in vertrouwen uw verhaal te kunnen vertellen.

Die gedachten hebben mij er toentertijd toe gebracht om het vertrouwenswerk op te pakken. Hiervoor heb ik de bijbehorende studies gedaan, volg ik nascholingen, woon intervisiegroepen bij en ben ik aangesloten bij de LVV.

We gaan er vanuit dat iedereen op een veilige en respectvolle manier zijn werkzaamheden kan uitvoeren of aan zijn herstel kan werken of met respect behandeld wordt. Helaas is dat niet altijd zo. Misschien heeft u iets zelf ervaren of gezien wat niet kan of mag gebeuren.

Bij mij kunt u in alle veiligheid en vertrouwen uw verhaal vertellen. Met respect luister ik naar uw verhaal. Op een locatie of ruimte waar u zich als patiënt veilig voelt. Samen gaan we kijken wat u kunt doen. In het hele proces is het mijn taak om u hierin te begeleiden en te helpen waar nodig.

“Wat er gebeurd is, is gebeurd daar is niets meer aan te doen. Maar wat u er mee doet ligt altijd bij uzelf. U bepaalt of en wat u er mee wilt doen.”

Voor, tijdens en na dit traject staan bij mij een aantal aspecten hoog in het vaandel:

  • Vertrouwelijk; alles wat u aan mij vertelt, blijft bij mij;
  • Laagdrempelig;
  • Benaderbaar;
  • Veilig voor iedereen;
  • Veilige sfeer.

Wanneer u contact met mij zoekt maak ik direct tijd en volgt er snel een afspraak. U kunt er dan ook op rekenen dat ik er 100% voor u ben."

Voor meer informatie:

Vertrouwenspersoon Mieke Gondrie

Website: www.gripopconflict.nl

Telefoon: 0682605478

Mail: info@gripopconflict.nl