Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Expositie - Healing Environment

Geplaatst op 14 sep. 2018

Van 11 september 2018 t/m 13 januari 2019 is de expositie Healing Environment van beeldend kunstenaars Ellen Koelewijn en Ilse Aarsman te zien in Roessingh, Centrum voor Revalidatie.

Healing Environment

De expositie “Healing Environment” van beeldend kunstenaars Ellen Koelewijn en Ilse Aarsman bestaat uit aan de natuur gerelateerde onderwerpen. Ook de mens maakt daarvan deel uit. De kunstenaars beogen toeschouwers met de gekozen schilderijen energie en vertroosting te bieden. De afbeeldingen zorgen ervoor, dat gedachten een andere wending kunnen nemen.

Kunst is belangrijk in een helende omgeving. Kunst kan afleiden, geruststellen, tot nadenken stemmen, vrolijk maken en inspireren. Beroepsfotograaf Ellen Koelewijn vertaalt haar foto’s in mysterieuze en sferische schilderijen. Deze roepen een sprookjesachtig gevoel op, waardoor je getrokken wordt in de wereld van mystiek. Ilse Aarsman vindt haar inspiratie onder andere in het landschap. Krachtig neergezet met paletmes en spalter lijkt het alsof het in beweging is. Je moet zoeken naar het beeld, de lucht, de bergen.

Open voor bezoek: maandag t/m zondag: 8.00 - 21.00 uur

Meer informatie

Ellen Koelewijn: www.expressionelle.nl

Ilse Aarsman: www.ilseaarsman.nl