Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Hans Poortier benoemd tot lid Raad van Toezicht Roessingh

Geplaatst op 20 dec. 2018

Per 20 december 2018 treedt de heer J.H.M. (Hans) Poortier toe tot de Raad van Toezicht van Roessingh, Centrum voor Revalidatie. Hij vult hiermee de zesde en laatste vacante plek van de Raad van Toezicht in en wordt tevens lid van de remuneratiecommissie.

Nieuw lid Raad van Toezicht

Hans Poortier heeft een bedrijfskundige en financiële achtergrond en bekleedde bestuursfuncties bij diverse (zorg)organisaties. Hij werkte onder meer voor de stichting Leveste Care, Meriant en Antistollingscentrum Oost-Nederland. Momenteel is Hans Poortier bestuurder van De Lichtenvoorde, een organisatie in de Achterhoek die zorg en ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

Tineke Hirschler, voorzitter van de Raad van Toezicht van het revalidatiecentrum: “We zijn erg blij met de aanstelling van Hans. Met zijn gedrevenheid en daadkracht is hij een goede aanvulling op ons team.”