Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Informatieavond voor volwassenen met Cerebrale Parese

Geplaatst op 10 jul. 2018

Op donderdagavond 20 september organiseren de BOSK en Roessingh samen een interactieve informatieavond voor volwassenen met Cerebrale Parese, met als thema ‘CP-Dichtbij’. De avond vindt plaats bij Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede en duurt van 18.30 uur tot 21.30 uur.

Programma

“CP-Dichtbij’ is een informatieve avond voor en door mensen met CP. Johannes Verheijden, beleidscoördinator zorg van de BOSK, verzorgt de inleiding van de avond. Revalidatiearts Judith Fleuren vertelt over de medische kant van CP. Psycholoog Nancy Damink gaat in op het onderwerp ‘belasting en belastbaarheid’ en ervaringsdeskundige Wijnand Fidder deelt tips en adviezen op basis van zijn eigen ervaringen. Tussen de presentaties is er veel ruimte voor het stellen van vragen en om ervaringen uit te wisselen met andere mensen met CP. Bekijk hier het complete programma: Programma CP-Dichtbij.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via www.bosk.nl/CPdichtbij. Wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan snel aan! Let op: Deze avond is alleen bedoeld voor mensen met CP. Eventuele begeleiders kunnen op deze avond plaatsnemen in het restaurant, waar wij voor koffie/thee en iets lekkers zorgen.

Voor meer informatie over deze avond kun je per mail contact opnemen met Roessingh, marketing@roessingh.nl.