Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Jaarverslag 2018 Roessingh Concern

Geplaatst op 6 jun. 2019

We kijken terug op een jaar dat in het teken van ons 70-jarige jubileum stond. Met onze ruim 830 medewerkers dragen we dagelijks een steentje bij aan het revalidatieproces van honderden volwassenen én kinderen in onze regio en daarbuiten.

Een huis vol verhalen - Jaarverslag 2018 Roessingh Concern

We kijken terug op een jaar dat in het teken van ons 70-jarige jubileum stond. Met onze ruim 830 medewerkers dragen we dagelijks een steentje bij aan het revalidatieproces van honderden volwassenen én kinderen in onze regio en daarbuiten. Naast een medisch specialistisch revalidatiecentrum zijn we vooral ook een ‘huis vol verhalen’, het thema van ons jubileumjaar in 2018. Het was een jaar met positieve resultaten:

  • We leveren de zorg die ons gevraagd wordt door de mensen in de regio en in een aantal gevallen ver daar buiten.
  • Onze patiënten zijn tevreden over de kwaliteit van de zorg die we bieden, de instanties die ons daarop toetsen bevestigen dat beeld.
  • Het volume van de zorg die we bieden en de opbrengsten die daarbij horen, zijn ten opzichte van 2017 sterk gegroeid.
  • Onze medewerkers zijn betrokken en bevlogen en hun arbeidsverzuim is in 2018 gedaald tot onder het branchegemiddelde.
  • Dit jaar redden twee van onze bedrijven – Roessingh Revalidatie Techniek en rdgKompagne – door hun positieve financiële resultaten de rendementsdoelstelling van Roessingh Concern.

Roessingh is een huis vol verhalen. Patiënten en hun partners maken hier bijzondere momenten mee tijdens hun revalidatieproces.

In dit jaarverslag leest u meer over hoe het jaar 2018 voor ons verliep. Net als andere jaren zijn we trots op wat we samen presteerden en gaan we vooral door met het leveren van kwalitatief goede zorg aan patiënten. Met daar waar kan weer een verbeterslag.

Bekijk het jaarverslag 2018 van Roessingh Concern hier.

Marc van Gestel en Ronald Spanjers
Raad van Bestuur Roessingh Concern