Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Het verhaal van Jan Kuitenbrouwer

Geplaatst op 20 sep. 2017

Hoe ziet het leven eruit na een herseninfarct? Patiënten vertellen hun persoonlijke verhaal.

Het verhaal van Jan Kuitenbrouwer

"Sinds ruim drie maanden ben ik aan het revalideren na een herseninfarct. Ik voel met hier inmiddels al aardig thuis, veel meer dan in het ziekenhuis. We hebben hier op de afdeling een leuk team verpleegkundigen en zij houden de stemming er goed in.

Het bevalt me hier prima hoor, maar ik mis thuis wel. Ik zou graag weer eens ’s avonds een biertje willen drinken met mijn buurman. Helaas zit dat er voorlopig nog niet in.

Ik wil graag oefenen om met de rollator te kunnen lopen maar ik moet geduld hebben tot mijn voet is genezen. Daar wacht ik nu op. Ondertussen ga ik wel met plezier naar bijvoorbeeld activiteitentherapie en muziek. Dat vind ik geweldig om te doen. Ik ben muzikant en heb in verschillende bands gespeeld als toetsenist. Het leuke is dat ik hier regelmatig bekenden tegenkom uit de muziekwereld, die hier als therapeut werken. We maken vaak even een praatje en ook daardoor voel ik met hier best thuis.

Nee, het is niet leuk om te moeten revalideren. Maar bij Roessingh weten ze er wel het beste van te maken."