Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Juliëtte Nijlant treedt per 1 juli toe tot de Raad van Bestuur van Roessingh

Geplaatst op 7 jun. 2021

De Raad van Toezicht heeft Juliëtte Nijlant per 1 juli benoemd tot nieuw lid van de Raad van Bestuur van Roessingh Concern. Samen met Ronald Spanjers vormt Nijlant de Raad van Bestuur van Roessingh, Centrum voor Revalidatie en de andere bedrijfsonderdelen.

Nijlant is sinds 1 juli 1998 werkzaam bij Roessingh als revalidatiearts. Ze heeft brede ervaring op het gebied van medisch specialistische revalidatiezorg, in zowel ziekenhuizen als in revalidatiecentra. Als medische aandachtsgebieden heeft ze neurorevalidatie (CVA) en diagnostiek en revalidatie van (neurologische) handproblematiek. Daarnaast heeft ze diverse nevenfuncties gehad: opleider, medisch coördinator, medisch stafvoorzitter en is ze sinds 2015 medisch manager van de sector neurologie.

Vol enthousiasme vertelt Nijlant: “Na jarenlang met trots als revalidatiearts bij Roessingh en omliggende ziekenhuizen te hebben gewerkt, kijk ik er naar uit om in een bestuurlijke rol Roessingh verder te kunnen laten bloeien. Voor mij staat daarin centraal modern en gezond werken met aandacht voor zowel patiënt als medewerker, met het accent op het toepassen van technologie, wetenschap en eHealth binnen de netwerkgeneeskunde."

Hans Poortier (voorzitter), namens de Raad van Toezicht: "De Raad van Toezicht heeft het volste vertrouwen in Juliëtte Nijlant als lid van de Raad van Bestuur, wenst haar veel succes en plezier in haar nieuwe functie en kijkt uit naar een goede samenwerking met Ronald Spanjers."