Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Kwaliteitsvenster 2018 gepubliceerd

Geplaatst op 6 sep. 2019

De cijfers over Roessingh op het Kwaliteitsvenster Revalidatie zijn geactualiseerd. Op deze website publiceren de revalidatiecentra en –afdelingen gegevens over de kwaliteit van de door hen geleverde zorg. De cijfers over 2018 zijn onlangs gepubliceerd. Roessingh kan over 2018 op alle punten prima resultaten laten zien. Waar nodig geven we een korte toelichting bij de scores.

Vergelijk met eerdere jaren en het landelijk gemiddelde

Patiënten en andere geïnteresseerden kunnen op het kwaliteitsvenster zien hoe de revalidatiecentra en –afdelingen op verschillende punten presteren. De onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de tevredenheid van de patiënten, wachttijden, begrijpelijke uitleg door artsen en tevredenheid van medewerkers. De scores van de organisaties kunnen worden vergeleken met scores uit eerdere jaren en met het landelijk gemiddelde.

Het kwaliteitsvenster bestaat sinds 2014 en wordt jaarlijks vernieuwd aan de hand van de gegevens uit de metingen van ervarings- en prestatie indicatoren. Deze gegevens worden door de revalidatiecentra aangeleverd aan de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en het Zorginstituut Nederland.

Bekijk het kwaliteitsvenster van Roessingh.