Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Actueel

De ervaring van mevrouw Geurts

Geplaatst op 11 jan. 2017

Ik ging het traject blanco in en het kon alleen maar beter worden. Ik had het volle vertrouwen in dr. Snoek en dr. Zöphel. Vooral de eerste keer werd zeer uitgebreid verteld wat ze wilden gaan doen. En er werd veel overlegd. Ik had geen idee hoe mijn hand er uit zou zien en wat ik allemaal kon doen.

De hele operatie is 100% meegevallen, heb geen pijn gehad en daarna werd het steeds beter.

Mevrouw Geurts, patiënt

De hele operatie is 100% meegevallen, heb geen pijn gehad en daarna werd het steeds beter. Het is alleen investeren in tijd, en die heb ik genoeg. Het enige wat lang duurde was de tijd voor de operatie, je kunt dan niet veel plannen. Voorheen klungelde ik met mijn hand en wat niet kan, deed ik met de linker of met mijn mond. Na de operatie kan ik bv. knippen, draadje in naald, knopspeld pakken als ik achter de naaimachine zit, trapleuning vastpakken zodat ik niet meer achterstevoren moet lopen, nagels vijlen, handschoenen aandoen. Alles gaat veel gemakkelijker, ik denk er niet meer bij na. Soms is het wel, dit kon ik voorheen niet en ben ik blij met mijn hand.

Uw ervaring delen?

Heeft u ook een ervaring met Roessingh die u graag wilt delen?

Ervaring insturen