Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Nieuwe leden Raad van Toezicht Roessingh

Geplaatst op 23 jan. 2019

Per februari 2019 treden de heren Peter Ferdinand Krijnsen en Dirk Jan van der Zeep toe tot de Raad van Toezicht van Roessingh, Centrum voor Revalidatie. Peter Krijnsen volgt de heer Roesink op, van wie de maximale benoemingstermijn afloopt. De heer Kuit draagt vanwege zijn nieuwe functie bij revalidatiecentrum Klimmendaal zijn lidmaatschap over aan Dirk Jan van der Zeep. Krijnsen en Van der Zeep worden lid van de Auditcommissie Financiën en Beleid.

Achtergrond

Peter Krijnsen is momenteel CEO bij UvA Ventures, AMC Ventures en HVA Ventures Holdings. Hij heeft een werktuigbouwkundige achtergrond en ruime ervaring in het besturen en financieren van innovatieve projecten en ondernemingen.
Dirk Jan van der Zeep is voorzitter van de Raad van Bestuur bij woningcorporatie Stichting Portaal in Utrecht. Hij heeft een bestuurskundige en financiële achtergrond en begeleidde grote verandertrajecten bij diverse organisaties.

Tineke Hirschler, voorzitter van de Raad van Toezicht van het revalidatiecentrum: “Met deze nieuwe leden gaat ons team op volle sterkte en met frisse ideëen het nieuwe jaar in.”