Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Onderhandelingen met zorgverzekeraars succesvol afgerond

Geplaatst op 18 dec. 2019

De afgelopen weken hebben wij intensief onderhandeld met verschillende zorgverzekeraars. We zijn blij om te kunnen melden dat Roessingh, Centrum voor Revalidatie voor 2020 passende afspraken heeft kunnen maken met alle zorgverzekeraars. Dit geldt voor het volledige pakket medisch specialistische revalidatie inclusief klinische pijnrevalidatie.

Met dit resultaat is de revalidatiezorg toegankelijk voor alle patiënten, ongeacht hun zorgverzekering. Dat is belangrijk, omdat daarmee ook de kleine groep mensen terecht kunnen die klinische pijnrevalidatie nodig hebben. "Roessingh is vaak de laatste hoop voor deze mensen, wij zijn blij dat we hen kunnen blijven helpen", aldus Marc van Gestel (bestuurder en revalidatiearts).

Roessingh doet geen uitspraken over het verloop van het onderhandelingsproces. “Er is genoeg aandacht in de media geweest”, aldus Ronald Spanjers (bestuurder).