Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Open dag Roessingh een groot succes

Geplaatst op 6 jun. 2018

Ter ere van het 70-jarig bestaan opende Roessingh afgelopen zaterdag haar deuren voor het publiek. De enthousiaste bezoekers konden zien wat revalidatie inhoudt. Het was een geslaagde en drukke dag.

Open dag Roessingh een groot succes

De bezoekers werden uitgedaagd om aan verschillende activiteiten deel te nemen of interactieve demonstraties bij te wonen.

Ze konden onder andere ervaren hoe is om te lopen met een beenprothese of een appel te schillen met maar één hand, hoe het voelt om in een rolstoel te zitten en wat er tijdens een bewegingsanalyse gebeurt. In het ‘Huis vol Verhalen’ vertelden medewerkers en (partner van) oud-patiënten hun persoonlijke verhaal over de bijzondere momenten in Roessingh.

Ook voor kinderen was er genoeg te beleven. Zij konden verpleegkundige handelingen uitproberen, hun zieke pop of beer laten verzorgen door dokter Jan, de racerunner testen, verschillende knutselopdrachten doen en zich laten schminken.

Open dag Roessingh een groot succes

Aftermovie

Bekijk hier de aftermovie van de open dag