Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Pijnkliniek Jongeren wint Veiligvoedsel.nl Award

Geplaatst op 3 jul. 2023

De Pijnkliniek Jongeren van Roessingh, Centrum voor Revalidatie wint de Veiligvoedsel.nl Award 2023 voor beste zorgafdeling. Hiermee behoren zij tot de top van heel Nederland. Een topprestatie van de medewerkers die de voeding verzorgen. Zij hebben de keurmerkaudits van Stichting Veiligvoedsel.nl met een prachtig resultaat doorlopen.

Elk jaar komt er een adviseur van Stichting Veiligvoedsel.nl langs voor een keurmerkaudit. Tijdens deze audit wordt de organisatie op honderden onderdelen beoordeeld met betrekking tot de voedselveiligheid. De medewerkers van het restaurant en de afdelingen die binnen Roessingh, Centrum voor Revalidatie betrokken zijn bij de voedselverwerking presteren het elk jaar weer om een hoge score neer te zetten.

Stichting Veiligvoedsel.nl reikt jaarlijks zeven verschillende Veiligvoedsel.nl Awards uit aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland. Met het uitreiken van de awards geeft de stichting positieve aandacht aan de medewerkers die er elke dag voor zorgen dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt tijdens de voedselverwerking.