Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Roessingh Arbeid is verhuisd

Geplaatst op 6 jan. 2020

Roessingh Arbeid is per 6 januari 2020 verhuisd van het revalidatiecentrum naar het Kottenpark Centrum (KPC) aan de Roessinghsbleekweg 159, 7522 AH Enschede. In het Kottenpark Centrum zijn onder andere Roessingh Revalidatie Techniek, RoessinghMedinello en rdgKompagne gevestigd. De nieuwe locatie bevindt zich op loopafstand van het revalidatiecentrum en biedt voldoende parkeermogelijkheden.

Therapiëen

Alle therapieën en gesprekken met uitzondering van de trainingen van het Vroege Interventie-programma, vinden vanaf vandaag, 6 januari, plaats op de nieuwe locatie. Op de therapiekaart die onze patiënten/cliënten ontvangen, wordt de nieuwe locatie aangeduid met “KPC”.

Bereikbaarheid

Het nieuwe adres van Roessingh Arbeid is Roessinghsbleekweg 159, 7522 AH Enschede. Het algemene telefoonnummer 053 487 55 90 blijft ongewijzigd.

Vragen

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Roessingh Arbeid op 053 487 55 90 of arbeid@roessingh.nl.