Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Roessingh en Adelante kiezen voor HiX

Geplaatst op 24 jun. 2024

Roessingh en Adelante kiezen allebei voor HiX als nieuw elektronisch patiëntendossier (EPD). Beide zorginstellingen werken al langer nauw samen en wisselen veel kennis en ervaring met elkaar uit, ook bij dit project. Met de overstap naar HiX willen ze hun zorgprocessen vereenvoudigen en de registratielast verminderen voor zorgprofessionals, zodat er meer tijd overblijft voor patiënten.

Ronald Spanjers, Bestuurder bij Roessingh: “Roessingh en Adelante, net als bijna alle andere revalidatiecentra, hebben gekozen voor HiX. Zij zorgen er op die manier voor dat de gegevensuitwisseling tussen zorgprofessionals en patiënten kan verbeteren. En daar zijn we aan toe.“

Henri Plagge, Bestuurder bij Adelante: “Digitalisering wordt steeds belangrijker voor onze zorg en behandelingen. Met HiX, een toekomstgericht elektronisch patiëntendossier, zullen we grote stappen vooruit kunnen zetten in efficiëntie en samenwerking.”