Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Roessingh zoekt kinderen en jongeren voor de kinderadviesraad

Geplaatst op 3 jun. 2021

Ben jij momenteel of recent bij Roessingh in behandeling (geweest), tussen de 9 en 19 jaar oud en vind je het leuk om mee te denken over de kinderafdeling van Roessingh, bijvoorbeeld over spellen in de wachtkamers of de inhoud van de website? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat is een kinderadviesraad?

Een kinderadviesraad is een raad van kinderen en jongeren die graag mee willen denken over alles wat er gebeurt in een zorgorganisatie. De kinderadviesraad behartigt de belangen van alle kinderen en jongeren die in een zorgorganisatie komen of nog gaan komen.

Het doel van de kinderadviesraad is om kinderen en jongeren regelmatig mee te laten denken over allerlei zaken in en om het revalidatiecentrum, om zo de behandeling verder te optimaliseren.

Wie zoeken wij en wat kun je van ons verwachten?

Voor de kinderadviesraad van Roessingh zoeken wij vijf kinderen en jongeren tussen de 9 en 19 jaar, die momenteel of recent bij Roessingh in behandeling zijn geweest, die het leuk vinden om vier keer per jaar bij elkaar te komen om mee te denken over allerlei dingen die te maken hebben met de kinderafdeling van Roessingh. Als beloning voor jouw inzet ontvang je een leuke goodiebag en één keer per jaar een leuk extraatje, zoals bijvoorbeeld een bioscoopbon. Daarnaast organiseren wij elk jaar een leuke bijeenkomst. De reiskosten die jouw ouders maken om jou naar Roessingh te brengen en weer op te halen, vergoeden wij. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar kinderadviesraad@roessingh.nl.