Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Roessingh zoekt nieuwe voorzitter voor de Raad van Toezicht

Geplaatst op 6 jul. 2023

Wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de Raad van Toezicht van Roessingh.

Beschikt u over kennis van en ervaring met minimaal één van onderstaande profielen, bekijk dan hier de uitgebreide profielschets en reageer voor 16 augustus 2023 via ZorgSelect.

  • Zorginhoudelijk
  • HRM/juridisch
  • Financieel in combinatie met complexe (bouw)processen
  • Ondernemerschap

Wie zijn wij?

Roessingh, Centrum voor Revalidatie vindt dat iedereen een plek verdient in de samenleving. Als een ongeval, ziekte of aandoening je treft, moet je opnieuw je plek vinden: thuis, op het werk, op school. Medisch specialistische revalidatie betekent je toekomst herwaarderen. Daar helpen we bij. Dagelijks zetten wij ons met behulp van onze concern- en samenwerkingspartners voor in.

Onze patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorgverlening en ook zeer enthousiast over de bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers. Iets om trots op te zijn! Onze medewerkers zijn op hun beurt het meest trots op de goede onderlinge samenwerking, de collega’s en de patiëntgerichtheid.

Vragen of meer informatie?

Wilt u meer informatie of hebt u vragen? Neem dan contact op met dhr. J. H. M. Poortier, waarnemend voorzitter Raad van Toezicht, via 053 487 52 00.