Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Doneren aan Roessingh

U kunt op verschillende manieren uw steun geven aan Roessingh: Stichting Hulpfonds Het Roessingh biedt financiële ondersteuning aan Revalidatiecentrum Roessingh en Onderwijscentrum Het Roessingh. Steun Roessingh is specifiek gericht op Revalidatiecentrum Roessingh.

Stichting Hulpfonds Het Roessingh

Stichting Hulpfonds Het Roessingh biedt financiële ondersteuning aan Revalidatiecentrum Roessingh en Onderwijscentrum Het Roessingh (Stichting Attendiz) en financiële ondersteuning aan activiteiten die georganiseerd worden door en ten behoeve van (oud-)patiënten en (oud-)leerlingen van de stichtingen. Lees meer over Hulpfonds Het Roessingh.

Steun Roessingh


Steun Roessingh is specifiek gericht op Revalidatiecentrum Roessingh. U kunt Steun Roessingh op twee manieren steunen.

Financiële steun

U kunt kiezen uit de volgende onderwerpen om aan te doneren:

• Een algemene donatie aan Roessingh
• Patiënten

Door behandelaren worden projectvoorstellen gedaan ten behoeve van de verbetering van de kwaliteit van het leven van onze patiënten.

Niet-financiële steun

Naast financiële steun kunnen bedrijven Roessingh, Centrum voor Revalidatie ook steunen in natura. Een voorbeeld uit het verleden is een schildersbedrijf dat met haar leerlingen bij Roessingh schilderwerk heeft verricht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de website van Steun Roessingh bezoeken.