Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Missie en kernwaarden

Revalidatiecentrum Roessingh maakt deel uit van Roessingh Concern, waarin behandeling en zorg en commerciële activiteiten samenkomen. Door deze bundeling van krachten heeft het concern een unieke positie binnen Revalidatie Nederland en ten opzichte van andere regionale zorgaanbieders.

Missie

Wij herstellen de participatie aan de samenleving van mensen met een ziekte of beperking door middel van behandeling, onderzoek, dienstverlening en producten. Bekijk hier strategie, positionering en doelen en het organogram.

Kernwaarden

"Samen, vernieuwend en attent ben je als je niet over, maar met de patiënt praat." Annemarie Homans, voormalig voorzitter van de Raad van Toezicht

De gedeelde waarden van Roessingh Concern laten zien waar wij voor staan en klinken door in onze bedrijfsstrategie van productleiderschap en onze strategische doelen:

  • Vernieuwend: Wij zijn er van overtuigd dat het vernieuwen en ontwikkelen van diagnostische methoden en behandelmethoden, processen en producten noodzakelijk zijn om blijvend aan de vraag van de patiënten te kunnen voldoen. Met vernieuwen leveren wij een bijdrage aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dat de zorg betaalbaar blijft.
  • Attent: Wij zijn attent naar onze patiënten en naar elkaar. Wij reageren alert op de kansen en mogelijkheden.
  • Samen: Wij geloven in de kracht om samen het beste resultaat tot stand te brengen. Dat doen wij multidisciplinair met onze patiënten, die centraal staan in ons handelen en betrekken daar waar nodig andere zorgaanbieders.

Deze kernwaarden vindt u terug bij de verschillende bedrijfsonderdelen van Roessingh Concern.