Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Over

Roessingh in de ziekenhuizen

Roessingh is in verschillende ziekenhuizen te vinden. Lees hieronder meer over de locaties.

MST Enschede en Oldenzaal

Roessingh, Centrum voor Revalidatie heeft per 1 april 2016 alle revalidatie-activiteiten bij Medisch Spectrum Twente (MST) overgenomen. Dit omdat Revalidatiegeneeskunde goed binnen de zorg van Roessingh past. Lees meer over de revalidatieafdeling in het MST.

Ziekenhuisgroep Twente (ZGT)

De revalidatieartsen die werkzaam zijn in ZGT, zijn gedetacheerd vanuit Roessingh, Centrum voor Revalidatie. Met Roessingh is er een nauwe samenwerking en patiënten met hoog complexe zorgvragen kunnen worden doorverwezen naar Roessingh. Lees meer over het team revalidatiegeneeskunde binnen ZGT.

Saxenburgh Ziekenhuis Hardenberg

De revalidatieartsen in het Saxenburgh Ziekenhuis te Hardenberg werken nauw samen met Roessingh. Lees meer over revalidatiezorg in het Saxenburgh Ziekenhuis Hardenberg.

Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk (SKB)

Ook de revalidatieartsen van het SKB Winterswijk werken nauw samen met Roessingh, Centrum voor Revalidatie. Lees meer over revalidatiegeneeskunde in het SKB Winterswijk.