Home

> Werken-bij

Werken bij Roessingh

Al onze vacatures worden aangemeld via ZorgSelect. Door een profiel aan te maken, ontvang je direct een jobalert zodra wij een vacature hebben die past bij je profiel. Een jobalert is een e-mailservice waarbij je kunt kiezen op welke vakgebieden je vacatures toegestuurd wilt krijgen.

Na aanmelding van je jobalert ben je geregistreerd in de vacaturebank van ZorgSelect. Hier staan niet alleen vacatures van Roessingh maar ook van andere zorg- en welzijnsinstellingen in Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland.

Door deze werkwijze is het onnodig om open sollicitatiebrieven naar ons te sturen. Deze zullen wij dan ook niet in behandeling nemen. Maak een jobalert aan. Als er een nieuwe vacature is dan krijg je die toegestuurd.

AIOS

Ondanks dat er niet altijd een vacature openstaat voor AIOS of revalidatiearts heeft Roessingh regelmatig plaatsen beschikbaar. Ook voor ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist) en AIOSKO (arts in opleiding tot specialist en klinisch onderzoeker).

Meer weten? Klik in het linker menu op 'AIOS' en / of neem contact op met de heer M. Nederhand, revalidatiearts en opleider, m.nederhand@rrd.nl | telefoon 053 487 57 10.

"Het begon al bij het sollicitatiegesprek, ik werd erg warm onthaald door de stafleden die bij het gesprek aanwezig waren en er was meteen een open sfeer waarin alles gezegd en gevraagd kon worden."
    Arts in opleiding bij Roessingh, Centrum voor Revalidatie

"Mijn trots op Roessingh groeit met de dag."
   Arts Roessingh, Centrum voor Revalidatie