AIOS

AIOS

AIOS: Opleiding in beweging

Ben je als AIOS op zoek naar een opleiding revalidatiegeneeskunde? Kom dan naar Twente!

Wij hebben je veel te bieden: uitgebreide mogelijkheden tot (promotie)onderzoek bij Roessingh Research and Development, onderscheidend en goed georganiseerd onderwijs en topklinische zorg in één van de grootste revalidatiecentra van Nederland. Bovendien heeft wonen en werken in Twente je veel te bieden.

Je volgt de opleiding niet alleen binnen de muren van Roessingh, maar ook in de opleidingsziekenhuizen Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede en Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) in Almelo. Met deze ziekenhuizen vormt Roessingh het opleidingscircuit Twente. Je krijgt dus de kans om je in de volle breedte van het vak revalidatiegeneeskunde te specialiseren.

Ook voor ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist) en AIOSKO (arts in opleiding tot specialist en klinisch onderzoeker) heeft Roessingh regelmatig plaatsen. Roessingh is één van de weinige revalidatiecentra in Nederland die een AIOSKO-opleiding aanbieden.

Meer informatie

Wij bieden regelmatig opleidingsplaatsen aan voor AIOS en ANIOS. Meer weten? Neem dan contact op met de heer M. Nederhand, revalidatiearts en opleider, m.nederhand@rrd.nl | telefoon 088 087 57 09.