Home > Werken bij

> Over werken bij Roessingh

Over werken bij Roessingh

Over werken bij Roessingh

Werken bij Roessingh Concern of één van de organisatieonderdelen van Roessingh betekent werken voor de ander vanuit jezelf! Je wilt excelleren vanuit jouw deskundigheid en betrokkenheid en ontdekt nieuwe mogelijkheden. Dus deel je kennis en lever met jouw inzichten een bijdrage in het waarmaken van onze ambities.

Kernwaarden vernieuwend, attent, samen

Voor Roessingh is elke medewerker uniek en samen vormen zij Roessingh. Zij zijn zelfbewust, leren voordurend en nemen verantwoordelijkheid. Roessinghmedewerkers kunnen zich herkennen in onze kernwaarden:

  • Vernieuwend: Wij ontwikkelen nieuwe technieken, producten en behandelmethoden. Daardoor kunnen we meer voor onze klanten betekenen, meer kwaliteit, effectiever en efficiënter.
  • Attent:  Wij benaderen iedereen op een prettige manier, of het nu gaat om cliënten of collega’s. Door kansen en mogelijkheden met beide handen aan te pakken, laten we onze organisatie bloeien.
  • Samen: Wij geloven in de kracht om samen het beste resultaat tot stand te brengen. Om dat te bereiken werken wij samen met de klant, collega’s en andere partners.

Personeelsbeleid

Het personeelsbeleid is erop gericht een werkomgeving te creëren waarin werknemers zich kunnen ontwikkelen in het vakkundig helpen van cliënten. Bij Roessingh werken mensen in uiteenlopende functies: van verpleegkundigen, revalidatieartsen, geregistreerde GZ-psychologen tot fysiotherapeuten, bewegingsagogen, maatschappelijk werkers en SPH-gediplomeerden, maar ook onderzoekers, orthopedisch adviseurs en diverse facilitaire en ondersteunende functies.