Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Werken en leren

Werken bij Roessingh

Werken bij Roessingh Concern of één van de organisatieonderdelen van Roessingh betekent werken voor de ander vanuit jezelf! Je wilt excelleren vanuit jouw deskundigheid en betrokkenheid en ontdekt nieuwe mogelijkheden. Dus deel je kennis en lever met jouw inzichten een bijdrage in het waarmaken van onze ambities.

Personeelsbeleid

Het personeelsbeleid is erop gericht een werkomgeving te creëren waarin werknemers zich kunnen ontwikkelen in het vakkundig helpen van patiënten. Bij Roessingh werken circa 830 mensen in uiteenlopende van functies: van verpleegkundigen, revalidatieartsen, geregistreerde GZ-psychologen tot fysiotherapeuten, bewegingsagogen, maatschappelijk werkers en SPH-gediplomeerden, maar ook onderzoekers, orthopedisch adviseurs en diverse facilitaire en ondersteunende functies.

Carrièremogelijkheden

Roessingh is vernieuwend en heeft scholing hoog in het vaandel staan. Wij bieden opleidingsplekken voor artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en gz-psychologen en er zijn vele bij- en nascholingsmogelijkheden. Ook kun je vanuit diverse behandelfuncties een bijdrage leveren aan onderzoek in samenwerking met RRD.

Kortom, voor zowel starters als ervaren professionals zijn er voldoende mogelijkheden om kennis en competenties in te zetten en verder te groeien in je vak en functie.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor je , maar zou je wel graag bij Roessingh willen werken, dan kan je op de hoogte worden gehouden van nieuwe vacatures.

Al onze vacatures worden aangemeld via Zorgselect. Door je profiel aan te maken, ontvang je direct een jobalert zodra wij een vacature hebben die past bij je profiel. Een jobalert is een e-mailservice waarbij je kunt kiezen op welke vakgebieden je vacatures toegestuurd wilt krijgen.

Na aanmelding van je jobalert ben je geregistreerd in de vacaturebank van ZorgSelect. Hier staan niet alleen vacatures van Roessingh maar ook van andere zorg- en welzijnsinstellingen in Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland.

Door deze werkwijze is het onnodig om open sollicitatiebrieven naar ons te sturen. Deze zullen wij dan ook niet in behandeling nemen.

Vrijwilligers

Dankzij de vele vrijwilligers van de Unie Van Vrijwilligers (UVV) kan Roessingh haar dienstverlening vergroten. De vrijwilligers die eens per veertien dagen voor een dagdeel ingeroosterd worden, verzorgen de introductie van poliklinische patiënten. Zij maken de patiënten wegwijs in het gebouw en begeleiden hen op de eerste behandeldag naar de therapieafdelingen. Daarnaast dragen de vrijwilligers zorg voor het interne vervoer van patiënten die zichzelf niet kunnen verplaatsen. De vrijwilligers bemannen de balie in het restaurant, waar zij ook als vraagbaak voor allerlei praktische vragen fungeren.

Het werk betekent een zinvolle vrijetijdsbesteding; het levert plezierige contacten op en wordt niet alleen door patiënten gewaardeerd, maar ook door de medewerkers.

Heeft u belangstelling en tijd om als vrijwilliger actief te zijn in Roessingh? Dan kunt u een mail sturen naar info@roessingh.nl.