Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Uw behandeling

Faciliteiten

Roessingh beschikt over een aantal faciliteiten, zoals een restaurant, een kapper en een stiltecentrum. Hieronder leest u meer over deze faciliteiten.

Restaurant

Ons revalidatiecentrum heeft een, centraal in het gebouw gelegen, restaurant met buitenterras. Voor patiënten wordt hier dagelijks op vaste tijden koffie en thee geserveerd. De klinische patiënten gebruiken het restaurant ook voor hun lunch en avondmaaltijd. Naast de patiënten lunchen ook veel medewerkers in het restaurant. 's Avonds en in de weekenden functioneert het restaurant als ontmoetingsruimte voor patiënten en hun bezoek.

Openingstijden
Het uitgiftebuffet is geopend van 8.00 tot 20.30 uur.

Mee-eten
Voor partners en familie bestaat de mogelijkheid om mee te eten in het restaurant. Tijdens de lunch diezelfde dag kan worden doorgegeven dat er iemand mee-eet. Zo kunnen onze medewerkers in het restaurant ervoor zorgen dat er een maaltijd klaarstaat.

Rookzones

Op het buitenterras van het restaurant en voor de hoofdingang van het gebouw bevinden zich rookzones.

Kapper

Kapper
Naast de receptie bij de hoofdingang is een kapper gevestigd. De kapsalon is er voor patiënten, bezoekers, medewerkers en buurtbewoners. U kunt hier elke dag binnen lopen met of zonder afspraak.

Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 9.00 - 12.00 uur en 13.30 - 17.00 uur
Woensdag 9.00 - 12.00 uur en 13.30 - 20.00 uur
Donderdag 9.00 - 12.00 uur en 13.30 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 12.00 uur en 13.30 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 14.00 uur

Contact
Telefoon: 053 487 52 19
Bekijk de website van de kapsalon

Internet

Op de dagverblijven van de Kliniek Volwassenen en van de Kinder- en Jongerenkliniek is voor patiënten een computer beschikbaar die op het internet is aangesloten.

WiFi
In ons revalidatiecentrum is WiFi beschikbaar.

Radio en tv

Radio en televisie zijn aanwezig in de dagverblijven van de afdelingen. Daarnaast kunt u voor € 7,00 per week een tv aan bed huren. Het meenemen van een draagbare radio/cd-speler is toegestaan (voor eigen risico), tenzij er met de arts andere afspraken zijn gemaakt. Gebruik van mobiele telefoons is, behalve tijdens de therapieën, toegestaan.

Geestelijke verzorging

Ons revalidatiecentrum heeft een stiltecentrum dat 24 uur per dag toegankelijk is voor al onze patiënten. Als patiënt kunt u zich hier terugtrekken. Er is ook een mogelijkheid om een afspraak te maken bij onze geestelijke verzorger.

Lees meer over geestelijke verzorging