Faciliteiten

Roessingh beschikt over een aantal faciliteiten, zoals een bibliotheek, een kapper, een pedicure, een restaurant en een stiltecentrum. Hieronder leest u meer over deze faciliteiten.

Kapper en pedicure

Kapper

Naast de receptie bij de hoofdingang hebben wij een eigen kapsalon. De kapsalon is er voor patiënten, bezoekers, medewerkers van het revalidatiecentrum en buurtbewoners. U kunt hier elke dag binnen lopen met of zonder afspraak.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 9.00 - 12.00 uur en 13.30 - 17.00 uur
Woensdag 9.00 - 12.00 uur en 13.30 - 20.00 uur
Donderdag 9.00 - 12.00 uur en 13.30 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 12.00 uur en 13.30 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 14.00 uur

Telefoon: 053 487 52 19
Klik hier voor meer informatie over de kapsalon

Pedicure

Op dinsdagavond is een pedicure aanwezig. Via het secretariaat van de verpleegafdelingen kunnen patiënten een afspraak maken met de pedicure.

Internet

Op de dagverblijven van de Kliniek Volwassenen en van de Kinder- en Jongerenkliniek is voor patiënten een computer beschikbaar die op het internet is aangesloten.

WiFi

In ons revalidatiecentrum is WiFi beschikbaar.

Radio en tv

Radio en televisie zijn aanwezig in de dagverblijven van de afdelingen. Daarnaast kunt u voor € 6,80 per week een tv aan bed huren. Het meenemen van een draagbare radio/cd-speler is toegestaan (voor eigen risico), tenzij er met de arts andere afspraken zijn gemaakt. Gebruik van mobiele telefoons is, behalve tijdens de therapieën, toegestaan.

Bibliotheek

U bent van harte welkom in de bibliotheek van Revalidatiecentrum Roessingh. Als u verblijft op de verpleegafdeling of de pijnkliniek, kunt u gebruik maken van de faciliteiten die de bibliotheek te bieden heeft.

Bibliotheek

Restaurant

Ons revalidatiecentrum heeft een, centraal in het gebouw gelegen, restaurant met buitenterras. Voor patiënten wordt hier dagelijks op vaste tijden koffie en thee geserveerd. De klinische patiënten gebruiken het restaurant ook voor hun lunch en avondmaaltijd. Naast de patiënten lunchen ook veel medewerkers in het restaurant. 's Avonds en in de weekenden functioneert het restaurant als ontmoetingsruimte voor patiënten en hun bezoek.

Openingstijden
Het uitgiftebuffet is geopend van 8.00 tot 20.30 uur.

Mee-eten
Voor partners en familie bestaat de mogelijkheid om mee te eten in het restaurant. Tijdens de lunch diezelfde dag kan worden doorgegeven dat er iemand mee-eet. Zo kunnen onze medewerkers in het restaurant ervoor zorgen dat er een maaltijd klaarstaat.

Rookzones

Op het buitenterras van het restaurant en voor de hoofdingang van het gebouw bevinden zich rookzones.

Stiltecentrum

Ons revalidatiecentrum heeft een stiltecentrum dat 24 uur per dag toegankelijk is voor al onze patiënten. Als patiënt kunt u zich hier terugtrekken. Elke veertien dagen wordt er op donderdag om 16.15 uur in het stiltecentrum een bezinningsbijeenkomst gehouden onder leiding van de geestelijk verzorger van Roessingh. Partners en familieleden zijn hierbij van harte welkom. Er is ook een mogelijkheid om apart een afspraak te maken bij onze geestelijk verzorger.

Geestelijke verzorging