Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Voor wie

Iedereen kan bewegen en sporten! Wij hebben de mogelijkheden en kennis in huis om u te adviseren over de manier die bij u past en vervolgens kunt u daarmee direct aan de slag bij ons. Dat doen we altijd op een laagdrempelige manier die past bij u.

We zijn er niet alleen voor oud-patiënten van Roessingh, maar ook voor mensen die ondanks hun lichamelijke beperking en/of aandoening weer plezier willen halen uit bewegen en sporten. Bent u oud-patiënt van Roessingh en wilt u na uw ontslag in een vertrouwde omgeving blijven werken aan uw doelen? Dan bent u bij Bewegingstherapie & Sport op de juiste plek.

Het draait bij Bewegingstherapie & Sport niet alleen om het lichamelijke onderdeel van bewegen. Bewegen draait ook om een gezonde relatie met uw lichaam, een gezonde levensstijl en sociale interactie. Hieraan besteden we daarom minstens zoveel aandacht. Dit draagt ook bij aan de missie van Roessingh, namelijk dat mensen met een beperking en/of aandoening (weer) op hun eigen manier deelnemen aan de maatschappij.