Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Roessingh Diagnostisch Centrum

Roessingh Diagnostisch Centrum (RDC) is er voor patiënten (kind of volwassene) met complexe problemen op gebied van lopen of arm/handfunctie. RDC brengt deze patiënten een stap verder dankzij hooggespecialiseerde diagnostiek. Dat betekent dat RDC vanuit alle kennis en expertise die er beschikbaar is, kijkt wat er nog meer mogelijk is, passend bij de diagnose die de patiënt heeft. RDC geeft vervolgens het beste, onafhankelijke behandeladvies dat daarbij past.

Expertise

'Ik wil jullie bedanken voor jullie zorgvuldige en volledige onderzoek!'

Uniek aan RDC is de brede kennis en expertise op gebied van lopen en arm/handfunctie. RDC is van alle ontwikkelingen en behandelingen op de hoogte en draagt bij aan wetenschappelijk onderzoek. Die inzichten vertaalt RDC naar de diagnostiek en behandeladviezen voor patiënten met complexe problemen op gebied van lopen en arm/handfunctie.

RDC loopt hiermee voorop in Nederland en verzorgt ook scholing voor collega’s in het hele land. Jaarlijks wordt de cursus Bewegingsanalyse voor volwassenen gegeven en is er scholing over de expertisegebieden ingebed in cursussen en congressen.