Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Aanmelden en verwijzen

In veel gevallen worden patiënten pas doorverwezen naar RDC als ze vastlopen in hun eigen behandeling. RDC wordt echter graag zo vroeg mogelijk betrokken bij complexe problemen op gebied van lopen en arm/handfunctie. Dat kan leiden tot het vroegtijdiger vinden van de optimale behandeling.

Onderzoek is beschikbaar voor zowel patiënten binnen Roessingh, als voor patiënten buiten Roessingh, via verwijzers in heel Nederland. Een verwijzing van de medisch specialist (vaak de revalidatiearts) of huisarts is hiervoor altijd noodzakelijk.

Aanmelden

Aanmeldingen kunnen per email of per post verstuurd worden naar het secretariaat van Roessingh Diagnostisch Centrum. U kunt hiervoor onderstaand aanmeldformulier gebruiken. De contactgegevens vindt u hiernaast.

Formulier downloaden

Adresgegevens

Secretariaat RDC

Postbus 310
7500 AH Enschede
Telefoonnummer: 06 40 70 93 80
E-mailadres: rdc.secretariaat@roessingh.nl

Criteria

Patiënten worden naar RDC verwezen aan de hand van een lijst met criteria. Patiënten die hieraan voldoen, komen in aanmerking voor de hooggespecialiseerde diagnostiek met behandeladvies door RDC. Verwijzers kunnen hier de lijst met criteria downloaden en patiënten aanmelden.