Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • Roessingh: Roessingh, Centrum voor Revalidatie, de eigenaar van de website;
  • Gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • U: de gebruiker (bezoeker) van de website
  • Inhoud: alle in de website aanwezige inhoud, zoals teksten, afbeeldingen, hyperlinks en andere objecten.

De inhoud van deze website is door Roessingh met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Roessingh is niet aansprakelijk voor mogelijke onjuistheden en consequenties die voortkomen uit het gebruik van deze website. Tevens is Roessingh niet verantwoordelijk voor getoonde informatie op bestanden en pagina’s die aan deze website gekoppeld zijn.

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Als u de getoonde inhoud of delen daarvan wilt verveelvoudigen of gebruiken op andere publiekelijk toegankelijke plaatsen, dient u hiervoor schriftelijk toestemming te vragen aan Roessingh. Zonder deze schriftelijke toestemming is het niet toegestaan deze website of delen daarvan te verveelvoudigen of publiekelijk te gebruiken.

Merkt u dat bepaalde inhoud op deze website niet klopt, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij het corrigeren. U kunt daarvoor een bericht sturen naar info@roessingh.nl.