Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Roessingh panel

De mening van patiënten en hun naasten is voor Roessingh heel belangrijk. We nodigen u daarom graag uit om u aan te melden voor het Roessingh panel en mee te denken over allerlei onderwerpen in en rond de revalidatie bij Roessingh.

Uw mening telt!

Het Roessingh panel denkt met ons mee over goede zorg en een aangenaam verblijf bij Roessingh. Het panel bestaat uit een groep patiënten, oud-patiënten en naasten van patiënten. Twee keer per jaar houden we een online panelonderzoek. Dit doen we doorgaans samen met de cliëntenraad.

Panelonderzoeken

Een panelonderzoek is een korte vragenlijsten waarin we de mening van de panelleden vragen over een actueel onderwerp. Zo’n onderzoek gaat bijvoorbeeld over nazorg, gastvrijheid, therapietijden en gebruik van technologie. We vragen de panelleden naar hun verwachtingen, hun mening of hun voorkeuren rond dit onderwerp.

Wat levert het op?

Roessingh gebruikt de resultaten van de panelonderzoeken om de zorg en dienstverlening voor patiënten en hun naasten te verbeteren. Ook de cliëntenraad vraagt regelmatig de mening van de panelleden over verschillend onderwerpen. Zij gebruiken deze informatie bijvoorbeeld voor de adviezen die zij aan Roessingh geven.

Vrijblijvend deelnemen

Deelname aan het Roessingh panel is vrijblijvend. De panelleden krijgen een paar keer per jaar per e-mail een uitnodiging voor een panelonderzoek. Zij bepalen zelf of ze aan het onderzoek meedoen en kunnen zich op elk moment weer afmelden voor het panel.

Wilt u deelnemen aan het Roessingh panel? Stuur dan een e-mail naar panel@roessingh.nl, met uw naam en e-mailadres en als onderwerp ‘Roessingh panel’. U ontvangt dan meer informatie over het panel. U kunt zich ook meteen aanmelden voor het panel via het formulier.

Aanmelden Roessingh panel