Let op!

Mogelijk werken sommige onderdelen van onze website niet naar behoren. Voor een optimale beleving bekijkt u onze website het beste in Chrome of Firefox.

Roessingh panel

De mening van patiënten en hun naasten is voor Roessingh heel belangrijk. We nodigen u daarom graag uit om u aan te melden voor het Roessingh panel en mee te denken over allerlei onderwerpen in en rond de revalidatie bij Roessingh.

Geef uw mening!

Bent u patiënt of patiënt geweest bij Roessingh, of is één van uw naasten patiënt bij Roessingh en wilt u graag uw mening laten horen? Geef u dan nu op voor het Roessingh panel!

Leden van het Roessingh panel worden ongeveer vier keer per jaar per e-mail uitgenodigd om mee te doen aan een korte online enquête. Het panel wordt gebruikt door medewerkers van Roessingh en de Cliëntenraad om de mening van (ex) patiënten over bepaalde onderwerpen te peilen. Via het panel vragen we bijvoorbeeld uw mening over het rookbeleid, bezoektijden, de maaltijden of de informatiematerialen over de revalidatie.

Roessingh gebruikt de resultaten van de panelonderzoeken om de zorg en dienstverlening voor patiënten en hun naasten te verbeteren. De Cliëntenraad peilt via het panel de mening van haar achterban en gebruikt deze bijvoorbeeld bij het formuleren van adviezen aan Roessingh.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan het Roessingh panel? Stuur dan een e-mail naar panel@roessingh.nl, met uw naam en e-mailadres en als onderwerp ‘Roessingh panel’. U ontvangt dan meer informatie over het panel. U kunt zich ook meteen aanmelden voor het panel via het formulier.

Aanmelden Roessingh panel